Nämäkin jo vähän rupsahtaneet rehut saa piilotettua lasagneen.

Kun koulun ruokalistassa aikoinaan luki ”pakastekatsaus”, urbaanit legendat nousivat siivilleen ja vain mielikuvitus oli rajana sille, mitä keittäjän pakastimesta saattoikaan päätyä oppilaiden lautasille. Nykyään ajattelen, että pakastekatsauksessa yhdistyy nerokkaasti kokkaus ja siivoaminen. Ah, mikä ihana tapa viettää lauantaita!

Et arvaakaan, kuinka ”eilisistä” potuista voi vielä valmistaa herkullisen espanjalaisen perunamunakkaan.

Jos sinullakin on koti ilman gloriaa, niin veikkaan, että jääkaappisi on aika ajoin täynnä erilaisia jämiä. Näin grillikaudella meiltä löytyy useimmiten esimerkiksi hyvänkokoinen kasa erilaisia nuhjaantuneita ja lössähtäneitä kasviksia. Isonkin lurppaläjän saa kätevästi piilotettua lasagne- tai melanzane-tyyppisiin vuokiin. Eiliset keitetyt perunat puolestaan ovat jämäkokkaajan arvovaluuttaa! Et arvaakaan, kuinka ”eilisistä” potuista voi vielä valmistaa herkullisen espanjalaisen perunamunakkaan. Ja sen minä sanon, että maukas sosekeitto voi jännittävimmillään sisältää uskomattoman määrän jämiä. Pitemmittä puheitta taidankin kutsua lounasvieraita ja tarjota heille jotakin yllättävää.

-Larres

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat