Mikä tuo punainen möhkäle on? Vielä en ihan varmasti tiedä.
Mikä tuo punainen möhkäle on? Vielä en ihan varmasti tiedä.

Tässäpä teille ilmainen vinkki. Ahtaasti asuvan ihmisen ei kannata notkua Facebookin nettikirppiksillä. Siellä kun tulee vastaan kaikkea kätevänoloista tavaraa houkuttelevaan hintaan. Kun kello on liian paljon ja mieli sekava, ihminen voi huudella itselleen kaikenlaista. Yv, av, voi vee.

Viimeisin kirpparivirheeni on kohtuullisen painavaa sorttia. Kuvassa se oli liikuttavan söpö – nostalginen monitoimikone jostain vuodelta kivi. Voiko ilman sellaista edes elää? Todellisuudessa laite myös painaa kuin kivenlohkare.

Kohta ei enää tarvitse murehtia mistään muruista keittiön tasoilla.  Sillä tasoja ei enää ole näkyvissä.

Koska laite on vuodelta kivi, sen käyttöohjeita ei niin vain netistä löydy. Nyt olemme katselleet australialaisia kokkausvidoita vuosikymmenen takaa, jossa kyseisen kaltainen laite vilahtelee. Permanentattu ysärirouva silppuaa sillä hirveän kätevän näköisesti juureksia. Ehkä mekin uskallamme laittaa sen jonain päivänä päälle. 

Siihen saakka se saa kerätä rasvaista pölyä elegantissa mikronurkkauksessa. Koska MITÄÄN MUUTAKAAN PAIKKAA EI OLE.

Olen jo aikaisemmin päivitellyt keittiösuunnittelun suurinta sudenkuoppaa – me nerot menimme poistamaan lähes kaiken turhan säilytystilan. Koska mitäpä ihminen sellaisella tekee. Kun tähän vielä yhdistää holtittoman mysteerikoneiden shoppailun, kohta ei tarvitse enää murehtia mistään muruista keittiön tasoilla. Sillä tasoja ei enää ole näkyvissä.

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat