Usein ajatellaan, että suuren seurueen ravintolalasku hipoo taivaita. Ehei, pitää vain valita seurue huolella!
Usein ajatellaan, että suuren seurueen ravintolalasku hipoo taivaita. Ehei, pitää vain valita seurue huolella!

Kesä alkaa näyttää hiipumisen merkkejä, joten nyt on hyvä hetki kerrata, mitä loman aikana on opittu. Eipä kovin paljoa.

Vaikka muuten suvi on sujahtanut ohi hattarapäänä, yhden yllättävän säästökikan keksin Viron-matkallamme.

Tietysti säästöä on jo se, että menee Viroon syömään, mutta tästäkin voi vielä petrata, jos valitsee ruokailijaseurueen huolella. Parasta on haalia mukaan mahdollisimman pieniä ja ennakkoluuloisia syöjiä.

Toimintastrategioita on kaksi:

  1. Tilaa pääruuat vain lapsille – ja ota lasillinen viiniä itsellesi. Päädyt kuitenkin syömään puolet lasten vähänronkituista annoksista, joten jos et halua haljeta, keskity nesteytykseen.
  2. Tilaa itsellesi mitä lystäät – ja lapsille ranskiksia ja jälkkärit. Eivät ne muuta kuitenkaan syö. 

Onneksi edessä on taas arki ja paluu perusmuonitukseen. Kyllä ne ranskikset maistuvat parhaalta omasta pakastimesta sulatettuina. 

- Maula

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat