Kohtaamme jälleen, keväiset ystäväni.
Kohtaamme jälleen, keväiset ystäväni.

Kevään valo ja hermoja kiristävä vaaliahdistus voivat saada ihmeitä aikaan. Ihminen alkaa katsella ympärilleen etsien jotain konkreettista tekemistä. Ikkunat jos pesisin, niin varmasti tulevaisuuskin näyttäisi kirkkaammalta!

Vaikka eihän ikkunoiden pesussa toki ole mitään järkeä.

Mutta jos urakkaan silti haluaa lähteä, voi ikkunanhinkkaussavotta aika pian alkaa tympiä. Voisiko tässä vähän laittaa mutkia suoriksi? Todellakin!

Tässä kaksi testaamani, aivan käypää keinoa säästä aikaa:

  1. Pese vain ikkunoiden likaisimmat pinnat (yleensä ne osat lasista, jotka ovat kosketuksissa räntäsateen kanssa ja ne osat, jotka ovat kosketuksissa tahmaavien henkilöiden kanssa) ja jätä muut rauhaan. Tämä pikapesu on todellakin puolet nopeampi! Ja bonuksena ikkunoihin jää vielä lempeä filtteri, joka pehmentää kevään valoa.
  2. Pese vain ne ikkunat, joita tulee enemmän katseltua! Minä esimerkiksi keskitin räjähtävän siivousvoimani vain alakertaan - kun keittiön ja olohuoneen ikkunat loistavat, tulee mahtavan marttamainen fiilis. Makkareissa voidaankin sitten pitää verhot alasvedettyinä vaikka koko kesä. Tämäkin metodi on puolet perinteistä nopeampi, mutta silti se takaa erinomaisen kansalaisen olotilan.

- Maula

 

Kommentit (2)

terttu
3/2 | 

Samoja vinkkejä olen käyttänyt viime vuodesta alkaen ja hyvin toimii!

Iloa ja valoa kevääseesi! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat