Virvon varvon vappua.
Virvon varvon vappua.

Juhlapyhät ovat mahtava tekosyy kodin koristeluun. Mutta mikä olisi yhtä hyvä tekosyy sesonkikoristeiden riisumiseen? Vitsat jäävät melkein huomaamatta jääkaapin päälle päivystämään, joulukoriste kattoon killumaan. Silmä tottuu. 

Apu sesonkihärpäketulvaan on koristevapaa juhlapyhä, jota pitää tietysti kunnioittaa teeman mukaisesti.  Keksitkö mitään juhannukseen liittyvää DIY-koristeteosta, joka pitäisi nostaa keskelle pöytää pönöttämään? Aivan.

Onneksi rapujuhlakausi on jo ihan nurkan takana!

Juhannuksessa tiivistyy kaiken hetkellisyys. Päivä alkaa lyhetä. Suvi kukkii hetken, ennen kuin se kääntyy syksyksi. Tämä ihana teema näkyy myös koristeissa, jos sellaisia haluaa väkisin kehitellä. Voit kerätä maljakkoon 7 kedonkukkaa (tai vaikka sata), mutta ne kuolevat . Voit kiikuttaa ovenpieleen koivunoksan, mutta se kuolee. Vihta, sehän on kuollut jo syntyessään.

Jos siis haluat tuoda kotiisi aitoa juhannusfiilistä, se tapahtuu tavattoman helposti ihan vain nakkaamalla sen pääsiäisen, vapun ja joulun vihdoinkin pihalle.

Koti voi tuntua vähän autiolta, mutta onneksi rapujuhlakausi on jo ihan nurkan takana!

- Maula

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat