”Siis eikö teillä tosiaan ole mikroa?” saatat pohtia.
”Siis eikö teillä tosiaan ole mikroa?” saatat pohtia.

On olemassa kodinkoneita, joista kukaan ei koskaan ole liekeissä. Niin kuin vaikka mikroaaltouuni.

Vai oletko kuullut kenenkään hehkuttavan, että hankipas ihanan mikron? Ehei. Nostalgiset kahvinkeittimet, värikkäät leivänpaahtimet ja jopa kalliit monitoimikoneet voivat olla esteetikkoja ilahduttavia tuotteita – mikroaaltouunit eivät.

Fiksuimmat ovat jopa suunnitelleet elämänsä niin, ettei mikroa tarvitse tai keittiönsä niin, että mikro on integroitu tai kätketty ovien taakse. Jos keittiötä ei mikron rumuuden takia viitsi lähteä remontoimaan, mikron saa kokemukseni mukaan piilotettua katseilta muutenkin. Vieläpä älyttömän helposti ja halvalla!

Kuten niin usein elämässä, tämäkin oivallus syntyi vahingossa. Puolisoni oli innostunut kauppareissulla ja ostanut niin paljon ruokatarpeita, etteivät ne mahtuneet mihinkään (kiitos yläkaapittoman keittiön!).

Kasasimme ”väliaikaisesti” ruuat kauppakasseista vain johonkin. Täysin sattumalta paikaksi valikoitui mikron edusta. Kasa jäi paikoilleen toviksi ja silmä tottui näkymään. Lopulta tajusin, että tavallaan tuo röykkiö ei pahentanut sisustustilannetta lainkaan! 

Nyt meillä on mikro piilossa ja paikka kaikille niille asioille, joita emme voi tunkea niihin puuttuviin yläkaappeihin.

Näin ne sisustuspulmat ratkeavat ihan itsestään. Kiitos universumi!

- Maula

Kommentit (1)

Ööli
2/1 | 

Mä käytän mikroa kukkatelineenä keittiössä, ja mikä muuten estää käyttämästä mikroa vaiks elintarvikkeiden tai lapasten säilyttämiseen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat