Mistä alkaa kampaus, mihin loppuu leuka?
Mistä alkaa kampaus, mihin loppuu leuka?

Kun ihminen on elänyt tietyn aikaa maan vetovoiman vaikutuksessa, asioita alkaa tapahtua. Tämä fysiikan laeista juontuva tapahtumaketju selittää sen, miksi esimerkiksi valtaosa selfieistä on otettu yläviistosta. Jotenkin kivempi niin.

Kaksoisleuka toki tuo rehevän porvarillisen fiiliksen, mutta joskus näyttäisi mieluummin hiukan riutuneemmalta. 

Miten tämän trendikkään ns. yksileukaisen ilmeen sitten voi saavuttaa?

  1. Etsi hyvä kuvakulma ja täydellinen filtteri - ja lukkiudu kotiisi. Ota yhteys ulkomaailmaan vain somen tai videopuheluiden avulla. Tämä on kieltämättä pidemmän päälle vähän ankea kikka. 
  2. Toinen, lähes yhtä karu, keino on elämänmuutos. Vaihda nautintoa tuottaneet asiat  -tonittomiksi. Liiku paikasta toiseen vaikkapa ultrajuoksemalla. Kaikki ylimääräinen karisee ja sinusta tulee niin nopealiikkeinen, ettei kukaan ehdi edes tarkentaa katsettaan leuanseutuusi. 
  3. Jos edelliset vinkit tuntuvat turhan työläiltä, on vielä olemassa yksi kikka, joka ei vaadi minkäänlaista eristäytymistä tai asketismia. Se tottelee nimeä polkkatukka. Kun hiuslinja kulkee juuri sopivasti siinä kohdassa, jossa leuanseutu oletettavasti sijaitsee, kukaan ei huomaa ongelma-aluetta. Salaperäisen upeaa!

No, joku voi nyt tietysti kysyä, että mitä väliä muutamalla kaksoisleualla on. Ja se joku on muuten ihan pirun oikeassa. Mutta se on sitten ihan toisen postauksen aihe.

Maula

Kommentit (2)

Vierailija
2/2 | 

Niin, miehillehän ei tosiaan kaksoisleukoja tule. Ne on sillai ihan eri tavalla suunniteltu 😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat