Maunulassa siivotaan torstaisin - mieluiten aika myöhään.

Nyt tulee lyhyt ja ytimekäs. Arvatkaapa, miksi torstai on paras siivouspäivä?

Kun siivoat, pyykkäät ja kuuraat oikein olan takaa torstaisin (mieluiten illalla) ja yrität sitten perjantaiaamuna saada lauman ulos ovesta mahdollisimman vähillä sotkuilla, niin voit töistä kotiin tullessa nuuhkia suhteellisen siistiä kämppää. Saatat jopa ihastella ”Ai että, kun on kiva tulla siistiin kotiin, joku täällä on siivonnut! Ihan kuin ois käynyt siivooja!” Ja koska aivosi ovat sen verran kovalla rasituksella, että eilinen deletoituu todella nopeasti, saatat parhaassa tapauksessa perjantaina vallan unohtaa, että sehän olit sinä itse, joka huushollia torstaina raivasi.

-Larres

Kommentit (4)

Sirkku
5/4 | 

Kiitos samoin! Torstai vakiintunut siivouspäiväksi. Perjantaina alkaa viikonloppu, eikä tarvitse uhrata ainakaan isoja ajatuksia siivoamiselle. Hauskaa viikonloppua!

Vierailija
7/4 | 

Torstaina voi myös avata oven siivoojalle.

Perjantaina saa nautti etäpäivästä tuoreiden kukkien kera (torstaisin noudetaan työpäivän jälkeen lähimarketista tai kukkakaupasta) ja kynttilöiden valossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat