Eteinen on ensimmäinen näkymä kotiin.

Kevät on siitä kammottavaa aikaa, että eteisessä on oltava hirveästi vaatteita, joita kukaan ei niinä ihanimpina aurinkopäivinä käytä. Tai ainakin tässä perheessä mennään keväästä sen verran sekaisin, että pihalla juostaan sisävaatteissa, vaikka siellä paikoin kököttää vielä lumikinoksia.

Tässä haastavassa ajassa onni on hyvin suunniteltu ja toimiva eteinen. Jos sinulle kuitenkin riittää vähän vähempikin, niin voit tavoitella melkein toimivaa eteistä.

Tässä kolme melkein toimivan eteisen tärkeintä ominaisuutta:

  1. Aseta naulakot ja korit käyttäjälle sopivalle korkeudelle. Kun perheen pieninkin ylettää laittamaan vaatteensa, lisäät melkein toimivassa eteisessä noin promillen verran todennäköisyyttä, että ne todella menevät paikoilleen.
  2. Satsaa suunnitteluun ja toteutukseen. Toimivassa eteisessä neliöt ovat tehokkaassa käytössä ja mittatilauskalusteissa on paikka kaikelle. Melkein toimivaan eteiseen loihdit säilytysratkaisut vintiltä tai kellarista löytyneistä keräilyeristä, jotka ovat melkein sopivia eteisen koloihin ja seinille.
  3. Toimivassa eteisessä on ainakin 25% tyhjää säilytystilaa vieraidenkin vaatteille. Melkein toimivassa eteisessä puolestaan tila on laskennallisesti kokonaan säilytettävän massan käytössä, mutta  koska vaatteet ja kengät ovat useimmiten levällään lattialla, vieraat voivat tilkitä vaatteillaan säilytyskalusteissa olevia tyhjiä kohtia.

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat