Tekstiilit tuulettuvat ihanteellisesti, kun jätät ne ilmavasti sängyn viereen.

Saimme tehdä pienen kurkistuksen kauniin kulosaarelaiskodin arkeen. Tämä inspiroiva kuva on perheen vanhempien makuuhuoneesta, tarkemmin miehen puolelta sänkyä.

Asukas on oivaltanut tehokkaan vaatesäilytyksen salaisuuden: kun jättää kotiverkkarit tismalleen siihen asentoon, mihin ne illalla riisumisen yhteydessä asettuvat, voi seuraavana päivänä työpäivän päätteeksi sujahtaa suoraan lahkeisiin. Vaatteet myös tuulettuvat mukavasti, kun ne säilytetään ilmavasti.

Asukas on oivaltanut tehokkaan vaatesäilytyksen salaisuuden.

Vaimon mukaan vaihtoehtoisia säilytystapoja näille kotiverkkareille olisi likaisuusasteen mukaan joko vaatekaappi tai pyykkikori, mutta hän on vuosien saatossa hyväksynyt kasat osaksi makuuhuoneen sulokasta rauhaa.

Kiitokset kuvasta! Jos sinullakin on kotonasi melkein toimiva sisustusratkaisu tai ihan vaan rehellinen kaaos, niin jaa se rohkeasti meidän kanssa. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kotiilmangloriaa@gmail.com TAI laittaa viestin facebookissa @koti_ilman_gloriaa TAI jakaa kuvan instassa #kotiilmangloriaa TAI vinkata meille kasvotusten, missä ikinä kohtaammekaan!

-Larres

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat