Hyvästi harmaus.
Hyvästi harmaus.

Jos sisustus muuten on harmoninen ja skandinaavisen hillitty, kodin ilmeeseen voi tuoda yllättävyyttä pieninä väriripauksina – tai suoranaisina -pommeina! Älä tyydy haaleisiin pastellisävyihin, vaan anna yksityiskohtien räiskyä. 

Sijoita ärjynpinkki vaatekasa makuuhuoneen ovensuuhun kompastumisetäisyydelle kulkuväylistä, sateenkaarelta sävynsä lainaavia kulahtaneita pehmoeläimiä vaikkapa vessan lattialle roskiksen kupeeseen. Mitä odottamattomampi paikka, sen jännempi kokonaisvaikutelma! 

Eteisen kenkäröykkiö on parhaimmillaan kuin valotaideteos.

Kaikkein rohkein sisustaja somistaa tilan vilkkuvilla asioilla. Nykyään kaupoissa on jopa tennareita, jotka alkavat liikkeen voimasta välkkyä kuin minidisko. Onko mitään hauskempaa kuin törmätä illan hämyssä kotiin raahustaessaan iloiseen vastaanottoon? Eteisen kenkäröykkiö on parhaimmillaan kuin valotaideteos.

- Maula 

Kommentit (0)

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat