Jos neuleet vain osaisivat puhua! Tai ehkä parempi, etteivät osaa.
Jos neuleet vain osaisivat puhua! Tai ehkä parempi, etteivät osaa.

Luottoneule. Jo pelkkä sana saa lämpimän tuntemuksen läikähtämään sydänalassa. Jotain turvallista, lempeää ja pysyvää – juuri sitä, mitä moderni ihminen rakennemuutoksen kourissa kaipaa. 

Luottoneule on kuitenkin muotimaailman terminä ristiriitainen. Niitä nimittäin ei voi naisella koskaan olla liikaa! Joka syksy, talvi, kevät (ja rehellisyyden nimissä Suomessa myös kesä) pitäisi hankkia uusi. Mitäs luotettavaa siinä sitten on?

Monet bloggaajat vaihtavatkin luottoneuletta kuin paitaa. Mutta ei tässä blogissa! Kun sopiva kaapu on jostain hankittu, sehän käytetään viimeiseen riekaleeseen saakka. Villasekoitteinen ranskalaisneuleeni on kuuden vuoden ympärivuorokautisen käytön jälkeen auennut ilmavasti kyljistä. Mutta siitä ei luovuta! Suurin osa neuleesta on kuitenkin yhä olemassa.

Onko sinulla ylläsi (ihan koko ajan) todellinen luottoneule?

Yksi vuoden meikkitrendeistä on haaste, jossa pyritään käyttämään kaapissa lojuvia meikkejä loppuun.

Me täällä Koti ilman gloriaa -blogissa rohkaisemme lähtemään mukaan neulehaasteeseen: Onko sinulla ylläsi (ihan koko ajan) todellinen luottoneule? Nappaa siitä kuva ja kerro teidän yhteinen tarinanne. Voit osallistua Instagramin ja Facebookin kautta tai sähköpostitse (kotiilmangloriaa@gmail.com). Laita otsikkokenttään #luottoneule, ja lähde mukaan kestävien neuleiden kunnianpalautusrintamaan! 

Vastanneiden kesken arvomme jotain todella omituista!

-Maula

Kommentit (3)

Tyyne
4/3 | 

Mullon rikkinäiset villahousut. Täytynee kuvata, kun tuli niin hauska haaste.

Arja M
5/3 | 

Minulta löytyy neulottuja asuja useammalta vuosikymmeneltä (-70- luvulta alkaen).

Pidin pääsiäisenä vieraaksi tulleelle tutulleni näytösesityksen ja kaivoin komeroiden, hyllyjen uumenista ties  miten monen villapuseron, -takin, esityksen ja siihen liittyvän pienen muistelun.

Ennen oli muuten parempia malleja lehdissä, siksi säästössä ovat ne vanhat käsityölehdetkin.

Hanni M.
Liittynyt16.3.2017
6/3 | 

No näinhän sen juuri pitäisi mennäkin – että neuleet olisivat niin rakkaita, että niitä tulisi vuosienkin päästä vielä käytettyä. Just hyvä! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat