Ysärinostalgiaa hönkivään kätevään purkkiin mahtuvat melkein kaikki sipulit.

Loma ilman gloriaa on jatkunut kaksipäiväisen parisuhdeleirin merkeissä kotipihassa. Leiriaskareisiin on liittynyt liuskekiviä, kivimursketta, asennushiekkaa ja niiden roudailua kottikärryillä rintarinnan puolison kanssa. Sellaista leppoisaa lomapuuhaa. Lempeää urahtelua ja kepeää kisailua, kumpi tuupertuu helteessä ensin. Samaan aikaan vanhin lapsi - jo kahdeksan vuotias - on vahtinut pienempiä sisaruksiaan ja tarjoillut heille valmisruokaa jäätelöpalkalla.

Jos ihmisellä sattuu olemaan heikkous keraamisiin astioihin, niin Fida on löytöretkeilijän ihmemaa.

Leirin päätyttyä päätin palkita itseni humputtelemalla maunulalaisessa ostosparatiisissa, Fidassa. Jos ihmisellä sattuu olemaan heikkous keraamisiin astioihin, niin Fida on löytöretkeilijän ihmemaa. Viime aikoina purkkivimmassani on ollut aistittavissa ysärinostalgiaa ja rouheat vadit puhuttelevat. Niinpä pistin kaksi euroa ja kahdeksankymmentä senttiä haisemaan ja ostin tämän kätevän astian, johon meilkein kaikki sipulit mahtuvat. Kivenmurikoiden uuvuttama parempi puoliskoni oli liian heikko jupisemaan vastaan ja tyytyi vain pyörittelemään silmämuniaan.

-Larres

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat