Kuvituskuva, jolla kirjoittaja vääristelee lomatunnelmiaan.

No niin, Larres on päässyt lomalle. Ja vaikka Maula vielä puurtaakin töiden parissa, niin aloitamme rehellistäkin rehellisemmän juttusarjan ”Loma ilman gloriaa”. Arvatkaapa, miten se sellainen loma alkaa?

Kun raataa oikein aivonsa pellolle, alkaa hiestä kimaltavalle naamalle saapua lomalaisen autuaan tyhjä katse.

Loma ilman gloriaa alkaa siten, että koti vailla gloriaa saa pienen faceliftin eli suursiivouksen. Lomalle lähtö on aina töissä sellainen järkyttävä rutistus, joten lomafiiliksen syntyyn auttaa kummasti ruumiillinen työ. Kun raataa oikein aivonsa pellolle pesemällä matot, imuroimalla sieltäkin, minne aurinko ei paista, luuttuamalla, kuuraamalla ja pyykkäämällä, alkaa hiestä kimaltavalle naamalle saapua lomalaisen autuaan tyhjä katse.

Kaikista parhaiten loman makuun pääsee, kun raivosiivoaa kämpän ja lähtee heti seuraavana aamuna reissuun. Lomalaisen mieltä lämmittää suuresti ajatus siitä, että kokonaiseen viikkoon ei kukaan ole kämppää räjäyttämässä.

-Larres

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat