Silloin tällöin on kiva pistää roolit vaihtoon ja katsoa, häiritseekö äidin levällään oleva leikki muuta perhettä.

Levällään oleva leikki saattaa olla keksitty termi, mutta se tarkoittaa sitä sotkuista prosessia, joka jää useimmiten perheen alamittaisilta päiväkausiksi juuri siihen asentoon, missä se on ollut leikin päättyessä. Levällään oleva leikki ei häviä kodin sisustuksesta, ellei sitä painokkaasti erikseen vaadita. Ja silloinkaan leikin osaset harvoin päätyvät omille paikoilleen, vaan levällään oleva leikki kahmaistaan suoraan lähimpään kaappiin tai laatikkoon ja suljetaan äkkiä ovi perässä kiinni.

Maunulassa 1500 palan palapeli römpöttää nyt toista viikkoa kovalevyn päällä.

Silloin tällöin on hauska vaihtaa rooleja ja katsoa, kuinka kauan äidin leikki saa olla levällään, ennen kuin se alkaa häiritä muita perheenjäseniä. Maunulassa 1500 palan palapeli römpöttää nyt toista viikkoa kovalevyn päällä. Kovalevyä säilytetään joko ruokailutilan pöydällä tai sotkuisesti hyllyllä, johon se ei oikeastaan mahdu. 

Havaintojen perusteella todettakoon tässä vaiheessa, että levällään olevan leikin siirreltävyys  minimoi sen haittavaikutuksia eikä perhe näytä lainkaan häiriintyvän. Ennustettakoon, että äiti puolestaan itse kyllästyy leikkiinsä ja viikon päästä valvoo läpi yön survoessaan palasia paikoilleen.

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat