Sinun, minun vai meidän roinat?
Sinun, minun vai meidän roinat?

Joutilas hellepäivä ja kotona hyvä meininki? Asialle täytyy pikaisesti tehdä jotain!

Jos lomatunnelma on päässyt liian rennoksi, suosittelen vilpittömästi kellarin tai jonkun muun ikuisuusjemman raivausprojektia.

Matka varaston uumeniin käy nimittäin ilmaisesta parisuhdeleiristä.

  1. Vanhojen kasojen läpikäynti pakottaa katsomaan peiliin. Kuka nämä kaikki on tänne hamstrannut (ja tietoisesti unohtanut)? Olitko kuvitellut olevasi minimalisti? No, et ole. Minimalistilta ei löydy laatikoittain verhoja, jos asunnossa on vain rajallinen määrä ikkunoita. Voitko syyttää tästä sotkusta pelkästään kumppaniasi? Tuskin, vaikka mieli tekisi. Olette yhdessä tässä suossa. Hengitä syvään ja käännä katse raivauskumppaniisi.
  2. Pölyisiin kauhukasoihin sukeltelu onkin myös parisuhteen paljastava läpileikkaus. Miten kommunikoitte toisillenne, kun yksi on lyönyt päänsä ovenkarmiin ja toista ärsyttää, kun pitää konmarittaa jotain rakasta (jolle ei kuitenkaan ole keksinyt viimeiseen 15 vuoteen mitään käyttöä)? Riittääkö ymmärrystä? Pystyttekö pysymään savotassa sen verran toimintakykyisinä, että jostain oikeasti tulee myös luovuttua?
  3. Jos olette raivauspäivän jälkeen pystyneet luopumaan jostain, ja olette vielä puheväleissä, onneksi olkoon. Se, mikä ei tuhoa suhdetta, tekee siitä vain hiukan säröisemmän. 

- Maula

Kommentit (0)

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat