Syksyn (ja kesän) värit saavat loistaa.
Syksyn (ja kesän) värit saavat loistaa.

Syksy on sisustusmielessä todella inspiroivaa aikaa. Nyt on juuri oikea aika harkita tarmokkaasti ikkunoiden pesua, vaatekaapin raivausta, olohuoneen uudistusta ja miksei vaikka keittiöremonttia.

Jos voimat tai rahalliset rahkeet eivät kuitenkaan riitä ihan noin suuritöisen projektin aloittamiseen ihan just nyt, syksyn voi tuoda sisustukseen pienimuotoisesti.

Syyskuu on paitsi huikeaa sadonkorjuun aikaa, myös kasojen kultakausi. Pikkuhiljaa puiden lehdet kasaantuvat (joko tuulen tai haravoijan avustuksella) kekomaisiksi muodostelmiksi pihamaalle, joten miksi et toisi kasamaisuutta myös entistä vahvemmin sisätiloihin?

Niin sanottu pukeutumiskausien taite onkin mitä otollisinta kekoaikaa.

Meidän perheessä on toki valmiiksi muutama mehevä vakiokasa, mutta nyt kasat ovat alkaneet kodikkaasti vallata alaa. Niin sanottu pukeutumiskausien taite onkin mitä otollisinta kekoaikaa. Esillä ovat samanaikaisesti kahden kauden kamat, sillä ulos lähtiessä on mahdotonta tietää, tarvitseeko sortseja vai villakerrastoa. 

Kasat ovat monipuolinen sisustuselementti – ne toimivat akustisina kiljumisen vaimentimina sekä tuovat väriä ja kodikkuutta valjuun sisustukseen. Ja oikeasti, miten monelta ruhjeelta on säästytty, kiitos kasaan kaatumisten?

Kasat, onneksi olette >3

- Maula

Kommentit (1)

TT
1/1 | 

Kiitos, kyllä näin on. Ikkunat sain yllätyksekseni tänä kesänä pestyä, kaikki paitsi olohuoneesta, missä juuri pyykkikasa pitäisi eka laittaa paikoilleen tieltä :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat