Kotiin saapuessa eteinen on lievästi ilmaistuna tukossa.

Elämäni eteiset - täysin toimivan eteisen metsästys jatkuu

Eteinen on usein yksi kodin haastavimmista tiloista. Noin kerran viikossa siirreltyäsi kengät kasoihin imurin tieltä saatat hetken luulla, että eteinen on ihan ok. Kaikkina muina ajankohtina, erityisesti silloin, kun on kavereita kylässä, eteinen romahtaa. Miten tästä tilasta on tarkoitus päästä läpi? 

Tässä muutama ehdotus:

  1. Opettele lentämään lyhyitä matkoja. Tämä tapa toimii, kun olet tulossa ulkoa sisälle. Avaa ovi, pakita muutama metri, kiihdytä ja ponnista itsesi ilmaan supermiesasentoon. Tällä menetelmällä takaat myös näyttävän sisääntulon.
  2. Ota oppia parkourista. Ahkeralla harjoittelulla voit ylittää eteisen seiniä pitkin. Avaa ovi, aseta kädet tukevasti vastakkaisille seinille, ponnista myös jalat seinille ja etene nytkytellen x-asennossa eteisen läpi. Tämä tapa toimii molempiin suuntiin, jos ulottuvuutesi riittää.
  3. Kävele kuin tulisilla hiilillä. Hyppele varpaillasi kenkäryteikön läpi mahdollisimman vähillä kosketuksilla.
  4. Kansainvälisty. Kuka on käskenyt jättää kengät eteiseen? Anna jokasäänkenkien muhia jaloissa sisälläkin, niin vältät eteisen tukkeutumisen.

Kiitokset kuvasta työkaverille.

-Larres

 

Kommentit (2)

Elillan
3/2 | 

Eksyin lukemaan tätä blogia vahingossa, kun koitin selvittää mistä Curly Girl -villityksessä on kyse. Tämähän on ihan huippu! Tervetullutta vastapainoa puunatulle pintakiillolle :) Nämäkin ohjeet kenkämeren ylitykseen nauratti vedet silmissä. Etenkin, kun kuva muistuttaa epäilyttävästi näkyä, jonka yli loikkasin äsken kotiin tullessani.

Larres
Liittynyt29.3.2018
4/2 | 

Kiitos! Meitä on monta, joita kotoilut ajoittain naurattavat (ja itkettävät). On hyvä tietää, ettei ole eteisensä kanssa yksin 😂 Yritämme päivitellä blogiin otteita arjesta aina, kun siivouskiireiltämme kerkeämme! Ihanaa kesän alkua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat