Päivällinen suoritettu

Tuntuuko sinustakin siltä, että lähtölaskenta lomalle on muuttunut ihmiskokeeksi, jossa testataan, kuinka paljon voidaan vielä lisätä kierroksia, ennen kuin ihminen sinkoutuu radaltaan ja päätyy imaistuksi mustaan aukkoon?

Kuva, jossa ruokailija istuu sivuttain pöydän ääressä, likaisen lautasen äärellä symboloikoot sitä, että alati tikittävän kellon perässä laukataan kieli vyön alla ja jatkuvasti askeleen perässä. Some-todellisuudessa ruoka kuvataan ennen syömistä, ei sen jälkeen.

Lomaa odottavan aika ei tunnu pitkältä. Aika pakenee, vaikka sitä kuinka jahtaisi. Toisaalta on muikeata ajatella, että kun se loma vihdoin alkaa, niin ihan varmasti huomaa eron. Tässä muutamia vinkkejä, joilla saat arjen tuntumaan entistäkin raskaammalta:

  1. Duunissa on yksi vuoden vilkkaimmista ajoista: hakeudu asemaan, jossa olet sekä suunnitteleva että suorittava taho.
  2. Hanki liikaa lapsia ilman kunnollista turvaverkkoa. Päiväkoti meni kiinni 1.6., kolme lasta on ripoteltu hoitoon kolmeen eri kaupunginosaan. Ah!
  3. Valitse lasten harrastukset niin, että niidenkin kliimaksit ajoittuvat kesäkuuhun. Stadi Cup torstaista lauantaihin.
  4. Ole optimisti, kun vaihdat samassa kuussa syntyneen miehesi kanssa syntymäpäivälahjoja. Sideways-lippu perjantaille ja hotelliyö perään on pikantti lisä, kun otetaan huomioon kohdat 1-3.
  5. Mene festari-illan jälkeisenä päivänä hikoilemaan huoltotehtäviin kentälle. Älä kuole. Hellelukemissa pelaavat lapset tarvitsevat nesteytystä sisäisesti ja ulkoisesti. Aurinkorasva virtaa ja jääkylmää vettä kaadetaan päähän suoraan ämpäristä. Illalla voit ihailla kenkien ääriviivoja kärähtäneistä jalkapöydistäsi.

Varmaa on, että loman sitten kyllä erottaa arjesta. On tärkeää, että elämässä on kontrasteja. Siinäkin tapauksessa, että vaipuu ensimmäisenä lomapäivänä uupumuksesta koomaan ja herää kalenterihälytykseen, joka kertoo, että on aika mennä takaisin töihin.

#jaxuhalit kohtalotovereille ja #siunattuonnellinenkiitollinen kaikille niille, jotka ovat jo loman makuun päässeet!

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat