Ideabotti Kaisa hämmentyi eteiskysymyksestäni.

Olen kokenut neuvottomuutta eteisemme suhteen. Meillä eteinen aukeaa suoraan kotiimme, tarkemmin sanottuna keittiöön. Ei ole mitään käteviä tuulikaappeja nähtykään. Siinä ollaan eteisessä ja keittiössä ja kerta kaikkiaan kodin keskiössä nilkkoja myöten kurassa ja kaiken maailman kadulta kulkeutuneessa roinassa.

Siinä ne räsymatot pyörivät makkaralla lattialla sepelin ja saappaiden kanssa viehkossa vuoropuhelussa.

Vähemmän kätevänä mattoratkaisuna eteisessämme palvelevat ikivanhat, kulahtaneet räsymatot, joista solahtaa ravistaessa nyrkki läpi. Siinä ne pyörivät makkaralla lattialla sepelin ja saappaiden  kanssa viehkossa vuoropuhelussa. 

Olen harkinnut jo vakavasti tuhat prosenttista keinokuitua olevan eteismaton hankkimista. Prosessi tyssäsi vuosi sitten tilan tarkistusmittaukseen. 

Tänään meilläkotona.fi:n ideabotti Kaisaan tutustuessani, ajattelin nohevasti hakea apua eteisongelmaamme. Kävi niin, että Kaisa hämmentyi tyystin. (Keskustelu kuvassa.) ”Mikä ihmeen kuranielu?”, Kaisa takuulla pohti. Tai ”Mikä ihmeen eteinen?” ”Räsymatto, häh? ”Kura - en tunne.”

Seuraavaksi kokeilen ehkä kääntyä Putouksen Afrobotin puoleen.

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat