Viimeisellä etapilla.

Pääsimme jälleen piipahtamaan inspiroivassa kodissa, kun ystäväni raotti ovea lapsiperheen arkeen kesken iltapuhteiden. Kaikki, joilla sattuu asumaan puolituisia saman katon alla, allekirjoittanevat sen tosiasian, että päivän paras hetki ajoittuu siihen väliin, kun lapset ovat ummistaneet silmänsä ja sinä pystyt vielä pitämään omasi tovin auki. Tuo hauras hetki on lyhyt ja pyhä ja sen auvo alkaa vasta, kun kaikki on siivottu.

Lapsen etsiessä unta asukas silmäilee hämärässä huoneessa vallitsevaa sotkua ja päätyy kontaten haravoimaan rojua koreihin.

Maunulalaisessa lapsiperheessä ilta sujuu tuttujen askelmerkkien rytmissä. Syliin nukahtanut pikkuinen on onnistuttu siirtämään omaan sänkyynsä. Enää tarvitsee nukuttaa uhmaikäinen. Lapsen etsiessä unta asukas silmäilee hämärässä huoneessa vallitsevaa sotkua ja päätyy kontaten haravoivaan rojua koreihin. Kotvan kuluttua tasainen hengitys paljastaa isommankin lapsen olevan unessa ja asukas pakenee äänettömästi huoneesta.

Päivän paras hetki on jo aivan käsillä! Pitää selvittää vielä viimeinen etappi, iltapalaräjähdys keittiössä, ja sitten alkaa vanhemman oma, kultainen kahdeksantoistaminuuttinen ennen kuin painovoima voittaa uupuneet silmäluomet.

Eiköhän aleta odottaa jo huomisen parasta hetkeä! 

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat