Kirjat toimivat myös käytännöllisenä säilytysratkaisuna.

Kirjat ovat kautta aikain kuuluneet koteihin. Kulttuurikodin symboliksi nousi aikanaan seinällinen Lundia-hyllyjä täynnä toinen toistaan laadukkaampaa proosaa ja tietokirjallisuutta. Meillä ei ole ihan niin kulttuuria, mutta tokihan kirjoja on. Niiden rooli meidän sisutuksessa on:

  1. Osoittaa, että asukkaat ovat kenties joskus kyenneet lukemaan paperille painettuja sanoja. Tai ainakin katselemaan kuvia.
  2. Toimia kaikenlaisen seilaavan sortin välietappina. Pieni katsaus nykytilanteeseen osoittaa, että kirjojen muodostamaan karikkoiseen lahteen on taas haaksirikkoutunut yhtä sun toista. On kuulkaa tarpeeton ulkoinen kovalevy, läjä lasten taiteita (aiemmassa postauksessa Maula kyselikin, mihin ne taiteet voi tunkea? no tuohon), kreppipaperia, joku lasten iso laatikko, jossa on jotain pientä muovihärpää, valikoima erilaisia piuhoja...

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat