Kukas se siellä?
Kukas se siellä?

Tähän aikaan vuodesta puutarhaihmisille tulee kutkuttava olo. Tekisi jo mieli iskeä kädet multaan, mutta maa on ikävästi edelleen jäässä.

Routainen miljöö ei kuitenkaan ole este pihaelämälle. Maaliskuinen tanner suorastaan kutsuu leikkiin!

Näin nautit puutarhasta maaliskuussa:

  1. Mene pihalle – kannattaa valita sellainen hetki, jolloin raekuuro ei nakuta liian kivuliaasti pääkoppaan.
  2. Hengitä syvään –  tunnet, miten katupöly syleilee sieraimiasi tuttavallisesti kuin vanha ystävä. Sinua on kaivattu!
  3. Katsele kaikessa rauhassa ympärillesi. Olet uuden edessä. Lumen alta paljastuva piha on kuin tyhjä paperi. Joka tosin, toisin kuin tyhjä paperi, ei itse asiassa ole lainkaan tyhjä.
  4. Ihastele, mitä kaikkea luontoäiti sinulle onkaan päättänyt paljastaa. Ei, mitään elävää kinosten kupeesta ei vielä puske, mutta jos olet viitseliäällä tuulella, voit kokea jotain elähdyttävää.
  5. Tartu haasteeseen ja tarkenna katsettasi – lähde retkelle keväisten löytöjen maailmaan! Vettynyt kinnas, rikkinäinen muoviasia, ruostunut pumppu, löllykkä katuliitu – kas, kadonnut pyöränavain. Näistähän saisi rakennettua vaikka installaation naapureiden iloksi...
  6. Keväinen ilmestys saa sinut oivaltamaan, ettei mikään oikeastaan koskaan katoa. Se vain muuttaa muotoaan. Miten lohdullista!

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat