Saimme kasan inspiroivia vinkkejä kesäeteisen sisustukseen, kun lukijamme paljasti meille parhaat niksinsä kuvan kera. Oulussa sijaitsevan kodin eteisessä eletään kesän ensimmäistä päivää kuin viimeistä - toppahaalarit odottavat äkillisesti saapuvia pakkasia. Täytyy sanoa, että näin kaunis vertaistuellinen tarina lämmittää tällaisen rimanalittajan sydäntä - eteisiä ja valtimoita myöden.

Lukijan tarina:

Moi ja terveisiä Oulusta! Meillä on tänään vietetty kesän ensimmäistä päivää ja olemme juuri saaneet viimeisteltyä eteisimme sisustuksen kesäisen riehakkaaksi. Päätimme jo tänään elää kuin viimeistä kesäpäivää ja siksipä toppahaalarit roikkuvat edelleen naulassa. Huomennahan kaikki voi olla jo ohi. 

Pyöräilykypärät ovat lattialla nopeasti pään ulottuvilla. Kun ensin vetää lipat kenkämereen, voi kypärä päässä pyöriä turvallisesti ovesta ulos.

Ikean pahvit rauhoittavat värikirjoa maanläheisellä sävyllä. Ne toimivat myös oivallisina puskureina, kun tietä raivataan ulos. 

Olemme pyrkineet noudattamaan minimalismia eteisen säilytyskalusteiden osalta. Penkkejä, kenkäkaappia tai perheen pienimmille tarkoitettua naulakkoa emme omista. Kuvassa näkyvä lipasto toimii ainoana tavaroiden kaappiintunkemisvietin tyydyttäjänä. 

Kirsikkana kakun päällä tarkkasilmäinen voi huomata lipaston päällä versonvihreän hankaussienen ja sen vieressä lymyilevän hautakynttilän. Olemme varautuneet kaikkeen. Tarpeen tullen myös ruumiiden pesuun. 

Joukossa on voimaa! On helpompi elää, kun tietää, ettei ole eteisensä kanssa yksin. Kiitokset Ouluun tarinasta!

-Larres ja Maula

Kommentit (7)

Vierailija
3/7 | 

Lohduttavaa :D, niin kotoisaa. Täällä samanlaista, talvivaatteet ja kesävaatteet yhtenä hullunmyllynä pitkin eteisen kaappeja ja tietysti kenkäläjät pitkin lattioita. Jos vaikka viikonloppuna inspiraatio iskisi, olisi kiva tulla kotiin ilman pakollista esterataa :).

Vierailija
4/7 | 

Kiitos Ouluun! Peruseteinen meidänkin himbessä tuo tuollainen sisustus plus huumori yhtä hyvää eli huonoa 😁

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat