Pukeudu petokuosiin, niin käyt paikallisesta.
Pukeudu petokuosiin, niin käyt paikallisesta.

Joululoma ilman gloriaa etenee vauhdilla. Nollakelissä harmauden keskellä liukastellessa jähmeäkin mieli alkaa harhailla. Voisiko loma tuntua asteen verran makeammalta, jos lämpöasteita olisi enemmän?

Onneksi orastavan kaukokaipuun saa kitkettyä edullisesti ja ilman lentokilometrejä:

  1. Eksoottisen tungoksen löytää basaareja lähempää. Huumaava kuhina käy nyt samassa paikassa, jossa mainoslehtisten mukaan lymysi myös se joulumieli, eli ostoskeskuksissa. Alennusmyyntien aikaan voit heittäytyä ihmisvirran vietäväksi ja kokea tekeväsi ainutlaatuisia löytöjä - ihan kuin lomamatkalla shopatessa.
  2. Jos taas kaipaat epäsuomalaisen välitöntä vuorovaikutusta, pysähdy kerrankin puhelinliittymäpaketteja kauppaavien jamppojen kohdalla.
  3. Kiehtovaa katuruokaa on myynnissä joka taajamassa, kunhan avartaa vähän mieltään. Jykän grillin valikoima voi yllättää  kulinaristin.
  4. Visuaaliselle ihmiselle ulkomaanelämykseksi ei toki riitä ruuhkainen Prisman eteisaula. Heidän aistejaan hellivät sisäleikkipuistot! Siellä puhalletut palmut huojuvat, ilmaa halkovat papukaijamaiset kirkaisut ja tunnelma on (ainakin henkisesti) kuuma, kostea ja hikinen.
  5. Sisäleikkipuistoissa voi lyödä ns. kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Eihän rantalomaelämys olisi täydellinen ilman veikeää vatsapöpöä - ja siellä, missä sadat lapset mylläävät, tautitodennäköisyys kasvaa mukavasti. Onnea matkaan!

-Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat