Airbnb-kodin sängyllä pötköttää eräänlainen lisävaruste.

Loma ilman gloriaa juttusarja saa jatkoa: aiheena on juhannusromanssi! Välimerellinen ilmasto, viini ja hurmaavat maisemat ovat otollinen kehys romantiikalle. Kun oman kodin päättymätön konmarituslista on pöytälaatikossa tuhansien kilometrien ja Biokovon takana, voi ansaitusti ottaa vähän rennommin. Juhannusromanssin pyörteisiin voi antautua kätevästi myös ihan oman, vanhan, tutun ja turvallisen puolisonsa kanssa.

Ainoa ongelma on siinä, ettei romanssille tahdo löytyä sopivaa aikaikkunaa, koska:

  1. Aamulla herätys on klo 6.30, jolloin pienin pomppaa ylös täysin virkeänä. Hetken kuluttua heräävät myös isommat.
  2. Vietämme romanttisen hetken lähekkäin ja vähäpukeisina levittäessämme aurinkorasvaa toisiimme ja siinä sivussa kolmeen jälkeläiseemme.

  3. Pienimmän päiväuniaikaan juodaan niin paljon kahvia kuin pystytään, jotta jaksettaisiin illalla valvoa pidempään kuin lapset. Samalla isommat viettävät siestaa iPadin ääressä. 
  4. Keskustelemme kujeilevaan sävyyn siitä, kumpi saa vaihtaa pienimmän köntsävaipan.
  5. Yhdeksään mennessä isommat saadaan unille, mutta pienin jaksaa painaa, koska kukaan ei halunnut herättää häntä päiväunilta. Lopulta pieninkin saadaan uuvutettua uneen ja alkaa aikuisten aika.
  6. Juomme lasilliset ja jutustelemme ystäviemme kanssa. Viihdymme ja on mukavaa. Siinä vaiheessa, kun keskustelu katkeaa alinomaiseen haukotteluun, tekee mieli vetäytyä peiton alle.
  7. Keskellä sänkyä makaa poikittain eräänlainen lisävaruste. Lisävaruste hätkähtää siirtelyyn ja takertuu kiinni lähimpään lämpimään ihoon.

Mutta hei ajatus on tärkein! Rakkaudentäyteistä juhannusta!

-Larres

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat