Kukas se siellä makaa joulusommitelman pohjalla...
Kukas se siellä makaa joulusommitelman pohjalla...

Lähestyvä joulu on noteerattu jo tässäkin torpassa. Kaivoin tunnelmavalot kaapista, mutta todellisen tunnelman taikovat kotimme ahkerat askartelijat. Jos DIY-geeni onkin livahtanut minulta ohi, jotenkin se on löytänyt tiensä jälkikasvun geenistöön. 

”Onko meillä liimapyssyä?”

”Saataisiinko kaurahiutaleita kupillinen?”

”Ja helmiä! Ja glitteriä! Ja kelmua! Ja foliota! Ja...”

Näistä pyynnöistä voi päätellä, että jotain ihanaa on työn alla. 

Onneksi rannekoru hajosi pitkin lattioita juuri ennen DIY-hetkeä, joten materiaalit löytyivät kätevästi matolta nyppimällä.

Nyt onkin juuri sopiva hetki startata Joulutus ilman gloriaa -juttusarja, jossa jaamme halpoja ja nopeita jouluvinkkejä. Facebook-ryhmät ovat toki olleet jo pidemmän aikaa täynnä toinen toistaan huimempia tonttulyhtyjä, lumihiutaletorttuja ja kokonaisia joulukaupunkeja, mutta tulee se joulu kuulkaas piheille rähmäkäpälillekin! 

Joulutusvinkki nro 1: Luo sommitelma lasipurkkiin

Askarteluvisioita DIY-henkilöillämme on aina ollut, mutta sen jälkeen kun he saivat käsiinsä Tanhupallon joulukirjan (Docendo) joulutusmopo on ns. karannut käsistä. Eilen syntyi sadunomainen vesimaailma lasipurkkiin ihan kädenkäänteessä. Onneksi rannekoru hajosi pitkin lattioita juuri ennen DIY-hetkeä, joten materiaalit löytyivät kätevästi matolta nyppimällä. Helmiä liimailtiin purkin pohjalle ja mukaan nakattiin hemuli lillumaan. Sitten vain vettä päälle – ja unikuvamainen jouluasetelma oli valmis!

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat