Kesä saa tulla!
Kesä saa tulla!

Usein sanotaan, että talvivaatteet kannattaisi hamstrata kevään alennusmyynneistä. Olen kuitenkin yllätyksekseni huomannut, että kevään aleista tekee huippulöytöjä myös kesään.

Etsiskelin täydellisesti suomalaiseen suveen istuvaa rotsia pitkään. Kankainen parka tuntuu ajatuksena kivalta, mutta vaatii alleen usein villakerroksen palvellakseen autenttisissa kesäoloissa. Nahkarotsi ei kestä yhtään sadetta. Sadetakki natisee liikaa.

Sitten silmiini osui tämä mega-alessa ollut Part Twon kevyt untuvatakki! Ihan loistava valinta Suomen kesään, syksyyn, talveen ja kevääseen!

Olenkin tässä vuosikausia maailmaa tarkkailtuani alkanut kyseenalaistaa koko erillisten kesävaatteiden hankinnan mielekkyyden. Voin nimittäin kertoa teille salaisuuden: yhdellä sortsiasulla pärjää helposti vuosikymmenen, jos asulle kertyy vuodessa 0-1 käyttökertaa.

Hyvä untuvatakki taas - se lämmittää sydäntä kesät talvet.

Helteitä odotellessa!

- Maula

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat