Fillari toimii lapsiperheen tehokkaassa eteisessä säilyttimenä.

Syksy on toinen niistä vuodenajoista, jolloin eteinen meinaa vallata alleen koko kodin. Öisin käydään jo hallassa, mutta päivisin aurinko paistelee vielä lämpimästi. Koska neiti Sää ei osaa päättää, olisiko äiti Maa tänään kylmä, kostea, kuiva vai kurainen, joka sään vaatteet ja saappaat roikkuvat käden ulottuvilla lippiksistä villamyssyihin, huppareista sadetakkeihin ja crocseista goretexeihin.  

Iloksemme saimme jälleen vierailla inspiroivassa kodissa ja nappasimme tehokkaan vinkin lapsiperheen eteiseen. Tässä maunulalaisessa kodissa on oivallettu lisätä väliaikainen säilytin vastaamaan ailahtelevan neiti Sään aiheuttamaan tekstiilivyöryyn. Kallion hipsterit ovat jo pitkään kantaneet tyylikkäät fillarinsa eteisen sisustuselementiksi - ja siitäpä perhe saikin idean!

Toimi näin:

  1. Valitse eteiseesi sopiva pyörä. Maunulassa kelpaa ihan tavallinen fillari.
  2. Pysyvyyttä väliaikaisratkaisuun saa, kun valitsee pyörän, jossa kumit ovat puhki.
  3. Valmista tuli! Pyörän ohjaustankoon voit kätevästi ripustaa märkiä takkeja kuivumaan tai vaikkapa vieraiden vaatteet, jos pursuileviin kaappeihin ei saa enää sullottua mitään.
  4. On hyvä ja halpa. Pakkaskelien ja järjestelyvimman saapuessa, pyörän voi pakata talvisäilöön. Kumeja ei suotta kannata paikata - kevät sekoilevine keleineen on jo aivan nurkan takana ja eteinen tulvii taas.

-Larres

 

Kommentit (8)

Koti on koti
9/8 | 

Kiitos tästä blogista! Luin kaiken! Niin ystävällistä kirjoittaa ja kuvata nämä meillekin. Tunnen saaneeni sisarellisen halauksen, jonka lämpö säilyy sydämessäni pitkään <3

Annuli
11/8 | 

Kevyttä soutulaitetta voi myös käyttää vaatetelineenä. Nosta se seinää vasten ja ripusta siihen esim. silitystä odottavat (!!!) vaatteet.

Annuli
13/8 | 

Vielä unohtui sanoa että ko soutulaite toimi vaatetelineenä niin hyvin, että sItä ei maltettu käyttää alkuperäiseen tarkoitukseen noin 3 vuoteen. Samassa tilassa oli ns väliaikIset, eli muutossa ripustetut verhot ( kankaanpalat ) seuraavaan muuttoon asti, eli 13 vuotta.

Bägi. Golf-bägi.
15/8 | 

Golf-bägi (tai 2 tai 3) toimii myös oikein kivasti. Etenkin jos bägi sisältää pitkiä mailoja (nk puumailoja/hybridejä/draivereita).
Kokoa ne omaksi piiriksi ja ripustele kaikkea maan ja taivaan välillä niiden päälle.
Keväällä voit nostaa bägit auton takakonttiin.
"Nähdään lokakuussa", sanoi mies keväällä, kun ekalle kierrokselle lähti. Ei se ihan väärässä ollut, aika vähän on kotona näkynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat