Pieni vappuihminen pitää unessaankin pallonnarusta kiinni.

Taas on aika hassata aikaa marketeissa ja vappupallomyyjien kintereillä. Meilläkin on pitkään ja hartaasti valittu Prismassa vapun tärkeintä aarretta: foliopussiin pakattua heliumia.

Vappupallonmaksajat saattavat usein tiukahkoon äänensävyyn ohjeistaa pieniä vappuihmisiä pitämään kovasti narusta kiinni, koska a) karkaamisesta seuraa kamala parku b) taivaalla lentävä dinosaurus on hemmetin vaikeasti lajiteltava jäte c) narusta irti päästäminen on rahan heittämistä taivaan tuuliin ja d) kukaan ei pääse puhumaan akuankkaäänellä. Maunulassa on oppi mennyt sen verran hyvin perille, ettei perheen pienin vappuihminen päästänyt narusta irti nukkuessaankaan. (Kuristumisriskin vuoksi vanhemmat kävivät toki purkamassa otteen.)

-Larres

 

Kommentit (2)

Grey noice
3/2 | 

Osa meni keskustaan ja lähti kävellen kohti Kaivopuistoa. Design-museon kohdalla markettipallon hinta olikin erityisen edullisesti 25€. Onneksi oli sentään iki-ihana flamingo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat