Mitä enemmän tukkaa silmillä, sen upeampaa!
Mitä enemmän tukkaa silmillä, sen upeampaa!

Näin kaveriani pitkästä aikaa. Olimme molemmat käyneet hiljan kampaajalla ja myhäilimme tyytyväisyydestä. Miten uusi kampaus piristääkään aikuisen naisen elämää!

Ystäväni oli kuitenkin kokenut todellisen hiusoivalluksen. Pitkin iltaa hän haroi hiuksiaan koko ajan vain vahvemmin otsalle. Hetkittäin tuntui kuin olisin jutellut muppetin kanssa. 

– Tää on nuorekas näin, hän perusteli jyrkästi eteenpäinviettävää iltakampaustaan.

Ja toden totta! Mitä vähemmän kuontalon alta näkyy kasvoja, sitä vaikeampaa on päätellä mitään henkilön iästä. Tai yhtään mistään muustakaan, jos tarkkoja ollaan. 

Toki tässä kaiken kätkevässä hiusverhossa on myös haittapuolensa. Esimerkiksi näkökenttä rajautuu merkittävästi ja törmäilyriski kasvaa. 

Mutta tämänkin voi kääntää voimavaraksi! Hiusnaamion takaa eivät haittaa kevätauringon paljastamat likaiset ikkunat tai muut turhuudet – ihminen on kiitollinen, kunhan pystyy haparoimaan kotiin ilman luunmurtumia.

- Maula

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Heh, repesin. Samaan tulokseen olen tullut itsekseni ja leikkautin kasvoja kohti tulevan viuhkamaisen polkan ja sitten törmäsin tähän postaukseen. Ei tätä kyllä ikuisesti voi jatkaa, hiukset silmillä, mutta parikymmentä vuotta nyt ehkäpä ainakin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat