Alpakkakin rakastaa alpakkaa.
Alpakkakin rakastaa alpakkaa.

Joskus maailma voi vaikuttaa tylyltä paikalta. Bussikuski sulkee oven nenän edestä, vaikka kuinka huidot. Kun pääset kiipeämään kyytiin, kanssamatkustajat tuijottavat lävitsesi kuin olisit ilmaa. Ja kun lopulta joku ihminen huomaa sinut, se on vihainen koiranulkoiluttaja (KYLLÄ VÄHÄN VOISI VAROA!), joka on oikeasti suuttunut edessäsi puskeneelle isokokoiselle törpölle, jolle hän ei kuitenkaan ole uskaltanut ryhtyä räyhäämään. Sinulle uskaltaa.

Tällaisessa tilanteessa vahvimmallekin voi tulla toivoton olo. Mikä avuksi?

  1. Vetäytyminen maailmasta on aina varteenotettava vaihtoehto. Tarvittaisiin vain oma paratiisisaari ja... No, tämä vaatii hiukan järjestelyä.
  2. Nopeampi ratkaisu on sateenkaarialpakkareppu, joita saa ostettua hyvin varustetuista Japani-kaupoista. Kokeile huviksesi kulkea hetki alpakka kainalossasi ihmisten ilmoilla. Äkkiä sinut huomataan. Jokaisella on jotain luontevaa jutunjuurta (onko se lammas?). Ympärilläsi on sateenkaaren värejä, lasten naurua ja jutustelevia vanhuksia. Elämä on kuin musikaali, johon sinut on kutsuttu! 

Värikästä Pride-viikkoa! (Alpakalla tai ilman)

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat