Toisin kuin usein väitetään joulukuusesta on iloa pitkään!
Toisin kuin usein väitetään joulukuusesta on iloa pitkään!

Huhtikuinen piha on helposti mitäänsanomattoman ankea. Kukkaloisto antaa vielä odottaa itseään, eivätkä kinokset luo enää tunnelmaa. 

Moni pähkäilee, miten harmaaseen pihaan saisi vähän sähäkkyyttä. Niin, tähän ei ole olemassa mitään patenttiratkaisua, mutta muutama varteenotettava vaihtoehto kuitenkin löytyy.

  1. Palkkaa pihasuunnittelija, jonka kanssa voitte luoda kauniisti läpi lämpimän ajanjakson vihannoivan  keitaan. Kevään harmauteen ammattilainen varmasti suosittelee esimerkiksi näyttäviä ruukkuistutuksia, jotka voi nostella pahimpia kevätpakkasia pakoon sisätiloihin.
  2. Toinen, yllättävän edullinen kevätpihan katseenvangitsija voi paljastua laiskan ihmisen takapihalta. Kas, tuokin! Joulukuusi on mutaisen pihamaan todellinen kruunu, joka eittämättä tatuoituu myös pihoillaan pörräävien naapureiden ja ohikulkijoiden verkkokalvoille. Koko kortteli saa siis iloa elämäänsä ihan ilmaiseksi! 

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat