Vaikea sanoa, mihin valaisin loppuu ja mistä seitti alkaa...
Vaikea sanoa, mihin valaisin loppuu ja mistä seitti alkaa...

Jokainen tulee jostain. Minä tulen Hämeestä. Siellä asiat tapahtuvat hiljalleen – jos tapahtuvat ollenkaan.

Varmaankin tämä joutilas mielenmaisema on osasyynä nykyisen kotimme aaltoilevaan kaaokseen. Toisaalta ”kattellaan”-asenteessa on myös puolensa – ei pääse mahahaava iskemään (ainakaan vinossa olevien koristetyynyjen tähden).

Kun kävin syyspimeyden keskellä lapsuudenkodissani, en voinut kuin ihailla, miten luontevasti elämän kerrostumat siellä sulautuvat toisiinsa. 

”Hämärässä ei taida juuri eroa huomata.”

Eteisen kattokruunuissa tiivistyi koko sisustusfilosofia: valaisimet suorastaan vaativat vähän hämähäkinseittiä ympärilleen ollakseen kauniita.

– Muistaakseni juuri puhdistin tuon lampun, vai oliko se sittenkin tuo toinen samanlainen. Hämärässä ei taida juuri eroa huomata, hämäläiskodin asukas mietiskeli.

Tässä siis sisustusvinkki jokaiselle hämähäkkien kanssa asustavalle: älä taistele vastaan, vaan ota seitit osaksi kodin tarinaa.

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat