Joulun alla mielessä pyörineet uuden vuoden lupaukset ovat deletoituneet.

Tuli luvattua liikoja? Noin niin kuin uuden vuoden kunniaksi. Lääkkeeksi suosittelen koukuttavaa kirjasarjaa, joka aiheuttaa tavoitteellisuuden merkittävää laskua, elintoimintojen hidastumista, vuorokausirytmin sekoittumista, positiivisia harhoja ja ennen kaikkea täydellistä latenttivaihetta minkäänlaiseen kotistressaamiseen.

Olen testannut lääkettä nyt omakohtaisesti ahmimalla joka päivä Elena Ferranten Napoli-sarjaa. Loistavan ystävän napostelin välipäivinä ja nyt uuden vuoden alettua olen mussutellut täysin kuutamolla Uuden nimen tarinaa. 

Seuraukset ovat mahtavat:

  1. Meinasin luvata, että eteiseen tulisi vihdoinkin asiallinen kuramatto ja koko keskeneräinen eteinen rakennettaisiin loppuun. Onneksi en luvannut, sillä räntivän kotimaan sijasta mielenmaisemani on jo parin viikon ajan ollut Italiassa.
  2. Käyn nukkumaan vasta, kun kirja tipahtaa naamalleni. Vuorokausirytmini on jännivästi sekaisin ja tässä tilassa kaikenlaiset sotkut blurrautuvat. Väsyneillä silmillä on vaikea tarkentaa tahroihin.
  3. Alkuvuoden tavoitteena on löytää kellariin vierasvuode. Vanha laveri on ollut pitkään hakusessa. Tavoitteellisuustasoni on kuitenkin laskenut merkittävästi ja maaliskuussa purkiremppaevakkoon meille muuttava äitini saattaa päätyä pelkälle patjalle. Pehmikkeeksi tarjoan hänelle vaikka samaa lääkettä - koukuttavaa lukemista.
  4. Omaan habitukseen liittyvät esteettiset parannukset. Vartaloni tuskin kiinteytyy merkittävästi tässä sohvalla viltin alla maatessa. Sekä ruskea että valkoinen rasva koteloituvat lopullisesti kehooni. Mutta näinkin juuri lööpin, jossa todettiin, ettei viiden kilon tiputus välttämättä kannata. Ei varmasti!

Leppoista alkuvuotta vaan kaikille!

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat