On synkkä ja mustan puhuva ilta. Maunulalaisessa rivarinpätkässä ollaan hämärähommissa: asukkaat nimittäin kaivelevat maanisina kaappeja. Kyseessä on ihan pimeä tarjous. Halvalla lähtee, itse asiassa ilmaiseksi! 

Viattomien lasten leikkiessä pakkaaja varastaa pehmolelutynnyristä kasan kimaltavia mulkosilmäisiä hahmoja, tunkee ne paitansa alle ja katoaa salamyhkäisesti varjoihin.

Komeroiden perukoilta löytyy arpajaisvoittoja paketeissaan ja hiukan korkattuja esineitä, jotka eivät ole koskaan päässeet käyttöön. Löytyy marsunnäköinen pyöräilykypärä, joka kävi kaksi kertaa päässä eikä sitten sopinutkaan lapsen omituisen muotoiseen kaaliin. Löytyy viime jouluna lahjaksi saatu lasten ompelukone, jota on käytetty tiettävästi kerran. Koneen mukana tulleet vanut ja kangastilkut ovat vielä omassa pussissaan siinä vieressä. Viattomien lasten leikkiessä pakkaaja varastaa pehmolelutynnyristä kasan kimaltavia mulkosilmäisiä hahmoja, tunkee ne paitansa alle ja katoaa salamyhkäisesti varjoihin. 

Saaliinsa pakkaaja sulloo pimeyden turvin ulkovarastoon ja sieltä edelleen yhden parvekkeen alle. Hankkeen masinoija tunkee autonsa ääriään myöten täyteen ja kärrää lastin Hope-nimiselle järjestölle.

-Larres

Black Friday syntyi vuonna 2011 Yhdysvalloissa. Singles Dayn ja Cyber Mondayn rinnalla se kuuluu kaupallisiin sekoilupäiviin, jotka aiheuttavat joukkohysteriaa ja heräteostoksia. Kuluttaja saattaa saada tuotteen edullisemmin kuin tavallisena perjantaina. 

Hope on järjestö, joka toimittaa joululahjoja niille perheille, joilla ei ole varaa lahjoihin edes mustana perjantaina.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat