Kirjoitukset avainsanalla sommitelma

Voihan itkunauru.
Voihan itkunauru.

Olen vuosien saatossa haalinut kotiimme monenmoisia kauniita keppuja ja kuppeja. Mielessäni asettelen niihin tuoreita hedelmiä (keittiössä), muutaman soman korun (makuuhuone) tai ehkä jotain terveellistä, pähkinämäistä pikku naposteltavaa (olohuone).

Todellisuus ei ikävä kyllä tottele mielikuviani. Hedelmät syödään suoraan muovipussista – ja korut, mihin ne kaikki tosiaan ovatkaan kadonneet?

Eivat astiat silti tyhjänä kämpässämme oleile. Havahduin eilen ihastelemaan Artekin Riihitie-ruukkuun orgaanisesti kasautunutta muodostelmaa.

Usein kuulemma ne harmonisimmat asetelmat syntyvät ihan sattumalta. Ihan sattumalta syntyy näemmä myös kiehtovan ristiriitainen jalkavoide-emojikukkaro-kännykänsuoja-korvatulppa-muovinukke-sotku. Ja vastaavia elämän moninaisuutta symboloivia kasoja on kertynyt siis tasaisesti liki jokaiseen kotimme kippoon.

Mistä tätä kamaa meille oikein pulppuaa? Ihan niin kuin vadit täyttyisivät ihan itsestään...

Taianomaista juhannusta!

- Maula

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Kannattaa kuitenkin olla positiivisella mielellä ei se välttämättä huono asia ole jos romu ryönä kerääntyy yhteen paikkaan, ehkä kaatopaikat ovat tulossa taas muotiin. Moskovasta kuulemma ajetaan junalasteittain jätettä jonkin pikkukaupungin liepeille, jospa Maulalla on tulevaisuudessa kodissaan paikat pullollaan jonkun suuremman kaupungin romua.

Mielyttävää Juhannusta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat