Kirjoitukset avainsanalla Dirty girl

Mitä luonnollisempi, sen parempi!
Mitä luonnollisempi, sen parempi!

Hiusten kiharrukseen keskittyneen Curly girl -hiusvallankumouksen jälkimainingeissa päivänvaloon on kömpinyt myös Dirty girl.

Kun luin tästä metodista, tajusin kerrankin olleeni edelläkävijä! Näinhän se tuppaa hiustenhoito tässäkin taloudessa sujumaan, pesuväli on pitkähkö ja kuivashampoo laulaa.

Kauneudenhoitoon paneutunut työkaverinikin juuri ihasteli, miten hyvin hiukseni pysyvät kasarimaisessa takaheitossa. Asiantuvasti hän ehdotti lisäämään lian sekaan vähän muotoilutuotteita lisätukea antamaan. Saatanpa hyvinkin kokeilla!

Tässä 5 syytä, miksi jokaisen kannattaisi testata Dirty girl -metodia

  1. Se on ekologinen. Ei kulu vettä, ei kulu pesuaineita.
  2. Se on HALPA. Jokainen pesun skippaaminen on kuin rahaa laittaisi pankkiin.
  3. Se on alkukantainen. Jos tämän infoähkyn keskellä ykköset ja nollat alkavat vilistä silmissä, voi haroa keskiaikaista kuontaloaan. On tässä maailmassa jotain muuttumatonta - rasvoittuvat hiukset.
  4. Se on uskomattoman nopea. Aikaa menee huomattavasti vähemmän kuin hiuksia perinteiseen tyyliin laitellessa.
  5. Se opettaa Ketä kiinnostaa -asennetta. Kun tukka on vähän sinne päin, ei jaksa stressata liikaa muistakaan habitusasioista. Näillä mennään!

- Maula

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat