Kirjoitukset avainsanalla #moninainen

Vaikka olen ylistänyt julkista liikennettä, välillä haksahdan muuhun.
Vaikka olen ylistänyt julkista liikennettä, välillä haksahdan muuhun.

Me Naisissa alkoi juuri #moninainen-kamppanja, jonka ideana on esitellä ihmisen erilaisia rooleja. Me olemme muutakin, kuin mitä näytämme muille.

Meille bloggaajille tämä varsinkin on tuttua. Tykkäämme pöyhiä kasojamme vähän korkeammiksi ja esitellä kaiken pölyisten filttereiden läpi. Oikeasti elämä on toisenlaista.

Tässä 5 yllättävää puolta minusta:

  1. Olen ylistänyt julkisesti julkista liikennettä, mutta olen myös työmatkapyöräilijä. Mikään itsetyytyväisyyden aalto vyöryykään ylitseni, kun sotken katupölypilvessä töihin. Hiilijalanjälki nolla! Sitten voi taas rouskutella pekonia hyvällä omalla tunnolla.
  2. Yritän tekeytyä rennoksi kotitalousihmiseksi, mutta olen salasiivooja. Saan epätoivoisia siivoushulluuskohtauksia säännöllisin väliajoin ja hinkkaan silmät sumeina keittiön kaakeleilta. Vaikka eihän siitä mitään hyötyä ole.
  3. Työpaikalla olen myös marttyyrimäinen astianpesukoneen täyttäjä. Kolistelen niin kauan, että joku varmasti huomaa, kuka täällä tätä konetta käynnistelee yhteisen hyvän nimissä.
  4. Vaikka olen väittänyt ettei meillä konmariteta, olen välillä myös maaninen esineiden poistaja. Tungen kotona (lähinnä muiden asukkaiden) tavaroita kirppiskasseihin ja juoksen pikavauhtia UFF:in laatikoiden luokse ennen kuin kukaan ehtii reagoida. 
  5. Ja vaikka olemme hukkumassa tavaraan, olen toisinaan myös maaninen esineiden hankkija. Jos nettikaupassa on on -70 prossan ale, alkaa klikkailusormeani poltella. Koska eihän ihmisellä voi koskaan olla liikaa vääränkokoisia lasten goretex-kenkiä varastossa?

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat