Kirjoitukset avainsanalla Tukholma; tuliaiset

Kodissa vailla gloriaa on nyt pilkahdus kevättä.

Ravasin tällä viikolla työasioilla Tukholmassa. Esteetikon verkkokalvoille ja puhelimen muistiin tallentui ihania interiöörejä, sommitelmia, esineitä ja taidetta. Kaikkea sitä, mistä meillä pakkaa kotona olemaan pulaa.

No siinä hiplatessa ja ihastellessa tulee tietysti mieleen ostaa itselle (ja perheelle) pari tuliaista Tukholmasta. NK pistää toki ymmärtämään, että ihan niin herraskaista tasoa oleviin tuliaisiin ei kannata tällä lompakolla sekaantua. Ja suottako sitä turhan hienoa kotiin kantaa, kun ei meillä ole niitä paljaita tasoja joille luoda persoonallisia kollaaseja luonteikkaista esineistä. Jännittävin asetelma meiltä löytyy yleensä hedelmäkorista - syömäkelpoisten, puolimätien ja kompostoituvien hedelmien kimarasta. Jotakin sopivaa kuitenkin löysin:

  1. Pieni, keväinen tarjotin Svensk Tenniltä. Tähän riitti rahat.
  2. Jos ainoa kollaasi, jota kotiisi sommittelet on maksimaalisen astiamäärän harkittu asetelma tiskikoneessa, kannattaa satsata kauneuteen niissä esineissä, joihin koskee eniten. Tiskirätti Malstenilta.
  3. Seistessäni tyylikäs käsitiskiaine kädessä Arketilla, tunsin hetken suurta onnea. Kunnes sitten muistin, että matkustin pelkillä käsimatkatavaroilla. Tiskiaine jäi ostamatta ja mieleeni kaipaus.
  4. Pojalle ja miehelle riskillä paidat Uniqlosta. Isolla riskillä.
  5. Tyttärille viime hetken paniikkiostokset Zaran alerekistä. Pienempi oli mekostaan erityisen onnellinen. Oli eskarissa ylpeänä ilmoittanut, että hänellä on vallan ruotsalainen mekko ja että hän itsekin oikeastaan näyttää ihan ruotsalaiselta. Oli mukava tädille todeta, että espanjalaisen globaalin rättiketjun mekko loihtii näemmä tyttärestäni ruotsalaisen.

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat