Kirjoitukset avainsanalla koriste-esine

Tämä tuhoutumaton sika tullee kulkemaan sukupolvelta toiselle muistoesineenä.
Tämä tuhoutumaton sika tullee kulkemaan sukupolvelta toiselle muistoesineenä.

Sillä hetkellä, kun saat syliisi isoäitisi maalaaman vaasin, alkaa lähtölaskenta. Voit olla kohtuullisen varma, että sille tulee tapahtumaan jotain ei-toivottavaa tavattoman pian.

Jos taas koet Kasvihuoneilmiö-ostoskeitaassa heikon hetken ja annat jonkun perheenjäsenesi ostaa sikahalvalla jotain järjettömän rumaa (koska uskot, ettei se kuitenkaan kauaa tule nurkissa pyörimään), kello maagisesti pysähtyy. Jostain laskeutuu näkymätön suojakupu, joka varjelee esinettä. Kun rumilus putoilee hyllyiltä, siitä lohkeaa vain persoonallisia pikku siruja. Jos maali ropisee hiukan vuosien saatossa, koristeasia vain väritellään entistä ehommaksi. 

Terminaattori-sika voittaa sisustajanaisen kuusi–nolla.

Ja jos kaikki hankkimasi kauniit puulelut ovatkin hautautuneet kaappien syövereihin, tämä tuhoutumaton veijari seilaa koko ajan jossain kodin keskeisellä paikalla muuttuvissa käyttötarkoituksissa. Terminaattori-sika voittaa sisustajanaisen kuusi–nolla.

Löytyytkö sinunkin kodistasi aikaa uhmaava koristeterminaattori? Nappaa siitä kuva ja lähetä osoitteeseen kotiilmangloriaa@gmail.com

- Maula

Kommentit (1)

Nannanapa
1/1 | 

Sulla on aivan mahtava tyyli kirjoittaa, hekottelen täällä kovaan ääneen näille jutuille :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat