Kirjoitukset avainsanalla Habitare; sisustusunelmat

Valkoinen karva ja elävä tuli – herkullinen yhdistelmä! Kuva Signals-osastolta.
Valkoinen karva ja elävä tuli – herkullinen yhdistelmä! Kuva Signals-osastolta.

Nyt on hyvän kokoisia keittiöpyyhkeitä! Kuva: Annon osastolta.
 
Hakolan ruskea sohva suorastaan kutsuu sotkemaan.

Kävimme katsastamassa, mitä Habitare 2018 -tapahtuma on tänä vuonna nielaissut. Huomaa messuilta ainakin nämä nousevat trendit:

  1. Ruskea nahkasohva tekee kovasti paluutaan olohuoneiden valtiaaksi. Unohda herkkä valkoinen kangasvalas, nyt sohvalla saa taas syödä sipsejä dipin kanssa! Ruskea nahkasohva ymmärtää elämää, sen pinta on kuin tehty rätillä hosumiseen, ja oikeastaan väri vain syvenee jokaisen kaatuneen viinilasillisen jälkeen.
  2. Jos sohvat ovat entistä armollisempia, matoille ei todellakaan ryppyillä. Ne ovat pörröpintaisia, kaiken imeviä, struktuureilla leikitteleviä, suurikokoisia, kemiallista pesua kaipaavia – ja pirun valkoisia. Joten ei tarvitse mattoja ostella tänäkään vuonna.
  3. Maanläheisten, harmonisten osastojen ja Signals-alueen räikeä kontrasti. Juuri, kun meidät on opetettu syömään puurot puulusikoilla, vetämään savea seiniin ja kutsumaan harmaansävyjä väriskaalaksi, niin Susanna Björklundin kokoama Signals tulee ja romuttaa kaiken. Kulman takana odottavat renessanssin sävyt ja outo kimallus. Toisaalta kotonamme ollaankin jo ihan in between, sillä likkojen prinsessaromu sekoittuu meillä maanläheisen rouheisiin pintoihin.
  4. Minne hävisi vihersisustaminen? Suurin osa havaitsemistamme kasveista oli niin sanottuja entisiä viherkasveja. Asunin osastolla seinää koristi ihana niitettyä peltoa muistuttava heinäkasaryijy ja Lapuan Kankurit olivat ripustaneet varsinaisen lyhteen osastonsa katseenvagitsijaksi. Juuri, kun olet saanut kasvatettua pistokkaistasi puita, niin ähäkutti - so last season.
  5. Lisätty todellisuus (AR) tulee! Huhhuh, vau! Näemme AR:n, VR:n ja MR:n mahdollisuudet myös kodissa vailla gloriaa. Tästä tulee vielä postaus!

- Larres ja Maula

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat