Kirjoitukset avainsanalla lapsiarki

Hang It All, Charles & Ray Eames 1953. Ripustus M & M Larres, 2018.

Meillä on kotona jokunen niin kutsuttu designklassikko. Sillä tavalla maltillisesti olemme pyrkineet klassikoilla sisustamaan, etteivät pomppaa silmille. Oikeastaan niitä joutuu pikemminkin vähän bongailemaan meiltä. Totta puhuen klassikon löytämistä kotoamme voisi verrata jopa arkeologiaan. Arkeologi kaivaa ja hipsuttaa sedimenttikerroksia ja löytää lopulta jännittävän esineen. Jos meillä jaksaa siivota ja kaivella arkista sedimenttiä, sieltä alta saattaa paljastua vaikkapa designklassikko.

Totta puhuen klassikon löytämistä kotoamme voisi verrata jopa arkeologiaan.

Tämä Hang It All on siitä hassu veijari, että vuonna 1953 suunniteltu naulakko suorastaan kutsuu lapsia ripustamaan sen pallukkapäiseen oksistoon ihan kaiken. Näin ainakin valmistaja kirjoittaa. Ja sitten, kun ne lapset ripustavat siihen kaikennäköistä, niin koko naulakko saattaa kadota sen kaikennäköisen alle. Ylipäänsä visuaalinen vaikutelma on - no eräänlainen klassikko.

-Larres

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat