Kirjoitukset avainsanalla leikkokukat

Niin kauan kuin lähikaupan viiden euron kukkapuska nuokkuu hengissä, hyvin menee!
Niin kauan kuin lähikaupan viiden euron kukkapuska nuokkuu hengissä, hyvin menee!

Eihän kukaan pysty elämää täysin hallitsemaan, mutta kyllä toiset aika hyvin hämäävät. Itse joudun kiipeämään ulkovaatevuoren ylitse ja kiertämään roskapussiesteet ennen kuin pääsen ulko-ovelle, mutta jonkun toisen eteisaulaa somistavat sopivan huolettomasti asetellut leikkokukat ja harkitut säilytysratkaisut.

En keksi tätä omasta päästäni. Olen nähnyt ne leikkokukat.

Ja täytyy myöntää, että ne sopivat hiukan varisevinakin eteiseen paremmin kuin esimerkiksi märät ulkohousumytyt. Väistämättä ajattelen: leikkokukkailijalla on homma niin hyvin hanskassa, että paukkuja riittää vielä yksityiskohtienkin hiontaan. Ollapa hän! Jopa loskaisena, pimeänä torstai-iltana. Tai ehkä varsinkin juuri silloin.

Olen kehittänyt leikkokukka-indikaattorin, jolla voi kätevästi mitata, mikä on arjen kuormittavuusaste. Niin kauan kun markettineilikat vielä nuokkuvat hengissä, hyvin menee. Jos kukkia ei ole näkynyt talossa viikkokausiin, pusketaan selkeästi akku punaisella vilkkuen. On aika pysähtyä hetkeksi – ja sitten sännätä kohti lähikaupan kukkalaaria! 

Tunne elämänhallinnasta voi olla vain muutamasta kukanvarresta kiinni.

Ihanaa viikonloppua!

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat