Kirjoitukset avainsanalla tuhoaminen

Juhla voi alkaa!
Juhla voi alkaa!

Eihän siitä ole kuin silmänräpäys, kun vapunodotus läikähteli aina huhtikuun loppupuolella rinnassa. Mitä päälle? Mitä evääksi? Ei kai edullisen hintaluokan testivoittajaskumppa vain ole päässyt loppumaan? Vappu oli kolean haikea ulkoilmajuhla, josta jäi muistoksi vain krapula.

Nykyisin hetken huuma on vaihtunut ikuisuudelta tuntuvaksi saattohoidoksi. Vappupallot saapuvat ennen muuttolintuja, mutta leijuvat lattianrajassa littanina zombeina vielä silloinkin, kun kellot siirretään talviaikaan. On olemassa kuitenkin muutama keino prosessin nopeuttamiseksi.

  1. Älä osta sitä vappupalloa! (Ilmeinen, mutta hyvin vaikeasti toteutettava metodi.)
  2. Päästä pallo vahingossa vapaaksi pian oston jälkeen ennen kuin kiintymyssuhde on alkanut muodostua. (Tässä tosin piilee riski, että pallokaupoille päätyy uudestaan.)
  3.  Suurisilmäisistä, söpöistä olennoista on hankalaa päästää ns. ilmoja pihalle. Joten jos hankit pallon, hanki epäsympaattinen. Ja pienikokoinen! Ja vain yksi! Parasta olisi, jos pallo olisi niin epämieluisa, että kaikki haluaisivat luopua siitä heti vapun jälkeen. (Ikävä kyllä tuotekehitys tuntuu kulkevan aivan päinvastaiseen suuntaan. Missä ovat paavoväyryspallot?)
  4. Jos pallon on mennyt hankkimaan (Ja se on söpö. Ja iso. Ja itse asiassa niitä on tosi monta), jossain vaiheessa sielu vain pitää kovettaa ja tarttua saksiin. Pallojen joukkosurmaa voi seurata muiden asukkaiden pitkähkö mykkäkoulu, joten se kannattaa ajoittaa ennen jotain hyväntuulista juhlapyhää, kuten juhannusta tai, ööö, joulua. 

Joten vappuihminen, pysy kovana!

Minä en pysynyt.

- Maula 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat