Kirjoitukset avainsanalla kodinsisustus

6- ja 4-vuotiaiden pääkäyttäjien työpöydälle asettelema kollaasi on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Iloksemme pääsimme jälleen kurkistamaan inspiroivaan kotiin! Tällä kertaa vierailimme Veräjämäessä, 6- ja 4-vuotiaiden tyttöjen studiolla.  Muotoilijaäidin geenit ovat eittämättä siirtyneet jälkipolvelle ja tässä kodissa piirretään ja askarrellaan alati. Äiti kertookin säilyttävänsä lapsiansa tyttöjen studioksi kutsumassaan tilassa.

Lapset pakkaavat silloin tällöin hautautumaan piirustuspapereiden, kynien, muovisten värikkäiden arvoesineiden, jumpparenkaiden ja ties minkä sisään kannettujen kivien, keppien ja käpyjen alle.

Studion ikkunoissa ei pidetä verhoja, jotta maksimaalinen määrä luonnonvaloa pääsee virtaamaan ateljeeseen. Valo leikkii työtasolle asetelluissa röykkiöissä heittäen tilaan mielikuvituksellisia varjoja. Lapset pakkaavat silloin tällöin hautautumaan piirustuspapereiden, kynien, muovisten värikkäiden arvoesineiden, jumpparenkaiden ja ties minkä sisään kannettujen kivien, keppien ja käpyjen alle, mutta viihtyvät studiollaan hyvin. Näinhän se on, että visuaalisesti kiinnostava tila ruokkii luovuutta.

Kiitokset asukkaille ihanasta pilkahduksesta!

-Larres

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Maitopurkin ja sen tovereiden kiehtova matka kohti keräyspistettä.

Lajittelu on ihanaa! Ja koska asia käväisi mielessä jo keittiöremppaa suunnitellessa, meiltä löytyy jopa paikat niille keräyspisteeseen pääsyä odottaville tiiviisti litistetyille ja pakatuille pahveille, lasipurkeille ja metallitölkeille. Ennen tuohon lokeroon pääsemistä erityisesti maitopurkit kavereineen kokoontuvat kuivattelemaan tiskipöydälle. Märistä purkeista kun tuppaa ikävästi valumaan lirut kodin lajittelulokeroon ja pohjalle muodostuva coctail on puistattava.

Siinä tiskipöydällä purkit sitten palaveeraavat ja tekevät pyramidia pahimmillaan päivän pari.

Siinä tiskipöydällä purkit sitten palaveeraavat ja tekevät pyramidia pahimmillaan päivän pari. Tiedättehän – pitää odotella, että purkkeja on riittävästi, jotta yhden tetran sisään voi tunkea monta litistettyä pahviasiaa.

Tämä kierrätysketjussamme oleva pullonkaula sattuu usein esteetikon silmään, joten kysyin Maulalta neuvoa. Vastaus on julkaisukelvoton.

-Larres

Kommentit (0)

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat