Kirjoitukset avainsanalla kevätsiivous; sisustus

Lika filtteröi kauniisti keväistä auringonvaloa.

Maula jupisee postauksessaan pölystä ja ehdottelee, että kotia kannattaisi tarkastella instan vaaleanpunaisten filttereiden läpi. Minä puolestani manifestoin: Lika on filtteri! 

Jos se on ruma etkä voi polttaa sitä, niin korosta sitä!

On olemassa eräs perustavanlaatuinen sisustussääntö: jos se on ruma etkä voi polttaa sitä, niin korosta sitä. Likaisten ikkunoiden suhteen säännön voi tulkita seuraavasti: se on likainen etkä jaksa pestä sitä, niin iloitse liasta!

Lika ikkunoissa toimii filtterinä, joka tekee kodista ja elämästä tähän aikaan vuodesta huomattavasti viihtyisämmän.

  1. Lika pehmentää keväistä armottomasti porottavaa aurinkoa ja valo siivilöityy sisään kauniisti.
  2. Lian tuoma sumentava filtteri estää näkyvyyttä hangen alta paljastuneeseen työleiriin, jota kutsutaan myös pihaksi.
  3. Tähän aikaan vuodesta ei kuitenkaan kannata pestä ikkunoita, koska katu-, siite- ja ihan tavallinen pöly ovat runsaimmillaan ja sotkisivat vastapestyt ikkunat välittömästi uudestaan.

Olen puhunut.

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Filtterit antavat armeliaan usvan kevätkirkkauteen. Vai huomasitko muka linnunkakan takanani? Niinpä!
Filtterit antavat armeliaan usvan kevätkirkkauteen. Vai huomasitko muka linnunkakan takanani? Niinpä!

Hämärinä talvikuukausina huoleton ihminen voi kuvitella, että kyllä tämä tästä. Sitten tulee armoton kevät. Se paljastaa likaiset ikkunat ja keskeneräiset projektit

Miten julmaa valoa vastaan sitten voi taistella?

  1. Siivoa kaikki pöly pois. (Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että tätä ei ole tullut koskaan kokeiltua. Vaikuttaa jotenkin työläältä.)
  2. Hanki jotain vielä pahempaa. Tahmaiset tasot eivät enää niin paljon ahdista, kun silmien eteen levittäytyy kokonainen heitteillä oleva piha, villiintynyt viljelylaatikkorykelmä tai romahtava vapaa-ajan asunto.
  3. Käytä filttereitä. Tämä pölystrategia tietysti edellyttää, että et poistu Instagramista ns. todellisuuteen moneen kuukauteen. No jaa, Instan käyttö saattaa rajoittaa sosiaalista elämää, mutta lienee kaiken vaivan arvoista. Kohta sitä paitsi on taas syksy ja ihmisiä voi kohdata reaalimaailmassa – ja jopa päästää sisätiloihin.

- Maula

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat