Kirjoitukset avainsanalla kuluttaminen

Yksi yö Pariisissa, T-paita loppuiäksi. Kimalteleva muisto parin vuoden takaa.
Yksi yö Pariisissa, T-paita loppuiäksi. Kimalteleva muisto parin vuoden takaa.

Onneksi ihmisellä on vain rajallinen määrä lomaa. Tuntuu, että muutamassa hassussa viikossa kulutushulluus on sekoittanut tämän joukon pään. Matkamuistoviuhka sieltä, vilkkukengät täältä - lopputuloksena on huonoryhtisen naisen korkuinen itsevalaiseva tavaravuori.

Voi järki ja kohtuus, miksi ne aina lomailevat heinäkuussa?

En ymmärrä miten pitkiä lomia viettävät opettajat mahtuvat asuntoihinsa syksyn tullen. Tosin he tietysti saattavat myös olla allekirjoittanutta jämäkämpiä kasvattajia, joiden muksut nauttivat lomakohteissa vain kauniista maisemista ja hauskasta yhdessäolosta. Sekin varmasti auttaisi, jos aikuiset eivät olisi alennusmyyntien perään. Voi järki ja kohtuus, miksi ne aina lomailevat heinäkuussa?

Yksi suuri oivallus onkin tunkeutunut helteen pehmittämään päähäni - jos ihminen haluaa elää ekologisesti ja taloudellisesti kestävää elämää, ei hänen tule koskaan lomaileman. Tai sitten pitää vetäytyä kauas maailman houkutuksista. Tähän varmasti perustuu mökkeilyn lumo. Tosin ensin pitäisi hankkia se mökki...

-Maula

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat