Kirjoitukset avainsanalla julkinen liikenne

Kiire paikasta toiseen – se on meille kaikille bloggaajille tuttua. Kuva: <span class="photographer">Maula ja Isabella Löwengripin Instagram-tili</span>
Kiire paikasta toiseen – se on meille kaikille bloggaajille tuttua. Kuva: Maula ja Isabella Löwengripin Instagram-tili

Usein meidän bloggaajien elämää kadehditaan, mutta ei tämäkään pelkkää ruusuilla loikkimista ole.

Ruotsin suosituin bloggaaja Isabella Löwengrip postasi eilen Instagramiin kuvan, joka summaa kaiken olennaisen bloggaajan elämästä. Miten haastavaa onkaan löytää aikaa arjen keskellä, kun on niin monta rautaa tulessa. On työtä, perhettä ja some-elämää. Ihmistä vaivaa jatkuva kiire ja riittämättömyyden tunne. Mutta ei sen tarvitse mennä niin!

Yhdellä voimaannuttavalla kuvallaan Isabella Löwengrip valaa uskoa meille kaikille äiti-ihmisille. Sinä voit saada kaiken! Pitää vain uskaltaa järjestellä arkeaan uusiksi.

Hän kertoo tekstissään, miten hän joutui saman viikon aikana suhaamaan Oslon, Helsingin ja San Franciscon välillä. Silti hän halusi olla läsnä myös lapsilleen – olla kotona iltapäivästä valmiina noukkimaan mupelot eskarista. Mitä tekee ennakkoluulottomasti ajatteleva ihminen? Vuokraa oman lentokoneen käyttöönsä. Miten inspiroivaa!

Jatkuva kiire on tuttua kauraa minullekin. Miten ehtiä töistä kotiin? Ja jossain välissä vielä Alepaan? Myös minä keksin nerokkaan ratkaisun aikapulaan – julkisen liikenteen. Se mahdollistaa siirtymisen paikasta toiseen tuulen lailla. Suosittelen kokeilemaan joukkoliikennettä, jos se suinkin vain on sinulle mahdollista.

Uskalla ajatella toisin!

Inspiroivaa perjantaita, 

- Maula

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Miksen tätä aikaisemmin keksinyt? Ratkaisu ruuhkavuosiin! Järjestelykysymyshän tämä vain on! ;)

Vierailija
4/4 | 

Juu ihan hauska lähestyminen asiaan, mutta ero sinussa ja Isabellassa on, että hän on itse uransa tehnyt miljonääri ja kansainvälisen, nimikkobrändinsä keulakuva, toimitusjohtaja, sijoittaja, useiden eri yritysten osaomistana jne jne. Ette paini ihan samassa sarjassa, vaikka bloggaajia olettekin. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat