Kirjoitukset avainsanalla sisustustrendit

Muovi leikittelee pellavan kanssa. Löydätkö kuvasta myös liman?
Muovi leikittelee pellavan kanssa. Löydätkö kuvasta myös liman?

Luonnonmateriaalit ovat olleet maailmalla jo pidemmän aikaa kovassa nosteessa.

Mekin toki vannomme aitouden nimeen. Aidot muovihärpäkkeet luovat hauskoja asetelmia uusien materiaalien, kuten liman, kanssa. Limaa löytyy pitkin kämppää tosi yllättävissäkin väriyhdistelmissä. Liman kanssa taitaa olla vain taivas rajana!

Sisustustrendit tulevat ja menevät, mutta yksi materiaali on meillä aina muodissa: hiekkapinnat.

Hiekan voi oikeasti yhdistää melkein minkä tahansa kanssa.

Hiekan voi oikeasti yhdistää melkein minkä tahansa kanssa. Ja onko mitään kodikkaampaa, kuin paljaan jalan alla rutiseva luottomateriaali? Vaikka silmät sulkisi, tietää olevansa kotona.

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tiedän mitä söit viime kesänä.
Tiedän mitä söit viime kesänä.

Meillä suositaan värikkäitä räsymattoja. Ne nimittäin piilottavat kirjavaan väriloistoonsa uskomattoman määrän epäpuhtauksia. Tämä armollinen ratkaisu näyttää aina iloisen kotoisalta eikä edes lähempi tarkastelu paljasta vieraille kodin todellista bakteerikantaa.

Tarinat ja kerroksellisuus ovat persoonallisen sisustuksen ydin. Lumpuista kudotut, likakerroksia kiitollisina kantavat räsymatot ovat kodin runonlaulajia. 

Kuteiden välistä voi lukea muistoja kuluneen vuoden tapahtumista.

Sen kerran, kun mattoa tulee tarkasteltua oikein, oikein läheltä, kuteiden välistä voi lukea muistoja kuluneen vuoden tapahtumista. Sormet hivelevät kohtaa, johon kaatui keskimmäisen synttäreitä valmistellessa kulhollinen mustikoita. Käänsin maton nurinpäin ja otin vieraat vastaan. 

-Larres

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat